www.schoonheidssalonjoelle.nl
Home » Zelf Nutrimetics producten bestellen

Zelf Nutrimetics producten bestellen

 

Nutrimetics staat wereldwijd bekend door de unieke combinatie van het beste uit de natuur en het beste van de wetenschap. Dit leidt tot innovatieve huidverzorging, make-up en body care waarmee je het mooiste uit jouw schoonheid kunt halen.

 

Onze producten zijn exclusief te verkrijgen via directe verkoop kanalen. Dit betekent een unieke één op één service voor onze klanten en een ongeëvenaarde carriere mogelijkheid voor onze adviseuses.

Jij kunt van je Nutrimetics producten genieten door:

 

Gastvrouw van een Beauty moment...

Terwijl je van 'normal' winkelen zere voeten krijgt, word je door de nutrimetics manier van winkelen alleen maar beloond. Dus vraag een paar vriendinnen bij je thuis terwijl je heerlijk ontspannen geniet van een unieke 'shopping experience'. Je maakt kennis met de meest moderne technieken op het gebied van huidverzorging en make-up terwijl je in de watten gelegd wordt.

 

Word mede adviseuse...

Wanneer jij je inschrijft bij Nutrimetics gaat er een wereld van kortingen en beloningen voor je open. En dat voor de rest van je leven.

Of je nu tegen een aantrekkelijke korting producten voor jezelf wilt bestelln of de brochures laat rond gaan bij colleg's en vrienden en op deze manier een extra zakcentje te verdienen. Met jouw eigen klantnummber kan het allemaal.