www.schoonheidssalonjoelle.nl
Home » Nutrimetics

Nutrimetics

Verklaring Merkfilosofie

 


Nutrimetics is trots op haar productkwaliteit en merkintegriteit. Nutrimetics heeft internationaal een reputatie opgebouwd op het gebied van product assortiment, kwaliteit van de producten en toewijding aan onze klanten door het aanbieden van het beste aan huidverzorging, cosmetica en toiletartikelen tegen een betaalbare prijs.

 

Nutrimetics is enorm trots op het op de markt brengen van echt unieke “natuurlijk verrijkte” producten. Elke samenstelling die door Nutrimetics wordt ontwikkeld is gebaseerd op natuurlijke planten- en kruidenextracten en ingrediënten- van het toepassen van de voordelen van ware aromatherapie tot
het ontdekken van nieuwe en exclusieve samenstellingen, om toonaangevende huidverzorging, kleur cosmetica en schoonheidsproducten te creëren. 

 

De Nutrimetics merkfilosofie omvat hoe wij kijken naar de ontwikkeling van het product, het soort en kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken, de producten die wij aanbieden, en hoe wij Nutrimetics als merk presenteren en daarover spreken met onze mensen in het veld en onze klanten. Nutrimetics heeft een onwrikbaar geloof in de kracht van de natuur.Wij nemen van de natuur en mengen dat met wetenschap, om een toonaangevende technologie in onze huidverzorging- en schoonheidproducten te kunnen bieden.

 

Het is deze productfilosofie die zorgt voor voortdurende innovatie en onderzoek op internationaal niveau door het technisch ontwikkelingsteam van Nutrimetics.

 

De Nutrimetics merkfilosofie omvat ook de kwestie van het  testen op dieren. Onze positie hierin is nooit op enige manier veranderd. Voor wat betreft de producten van Nutrimetics; wij testen deze niet op dieren, steunen dit niet en geven geen opdracht tot het testen op dieren. Wij zien de praktijk van het testen op dieren in de cosmetica industrie niet door de vingers en als bedrijf moedigen wij het onderzoek aan naar het vinden van alternatieven die een eind aan deze wrede praktijken brengen.

 

Nutrimetics hanteert een 30 dagen garantie: niet goed geld terug.