www.schoonheidssalonjoelle.nl
Home » Apricot Collectie voor de Jeugd (10-20 jaar)

Nieuw!! Apricot Collectie voor de Jeugd (10-20 jaar)

 

 

Apricot Collectie

 

 

 

Natuurlijke ingrediënten zijn sinds eeuwen een bron van genezing en schoonheid. In de huidige jaren laten steeds meer vrouwen de vooruitgang in biochemie en de ‘wetenschappelijke door-braken’ aan zich voorbij gaan en keren terug naar natuurzuivere producten.

Natuurlijke producten die bewezen hebben veilig te zijn, en waarmee minder relaties gelegd kunnen worden met allergieën.

 

In 1958 ontwikkelde Nutrimetics als eerste het concept van een complete, natuurlijk verrijkte en biologische huidverzorging-collectie. Deze filosofie maakte ons in Australië tot het grootste huidverzorging-bedrijf en leverde zichtbare resultaten op aan de huiden van duizenden mannen en vrouwen overal ter wereld.

 

 

Als je huid veroudert, verzwakt de structuur van je huid. Daarbij komen ook nog de hormonale invloeden en de verouderende effecten van omgevingsfactoren. Je huid wordt ruw en droog en voelt niet comfortabel aan, ze verslapt en wordt dunner waardoor de rode adertjes steeds meer zichtbaar worden.

 

 

 

 

Je eerste STAP in Huidverzorging

 

Het krijgen, en houden van een mooie huid vraagt om een perfecte balans tussen voeding en behandeling met plantaardige en beschermende producten. De Apricot collectie geeft je een maximaal resultaat.

 

KENMERKEN EN VOORDELEN:

 • Beschermt je huid tegen invloeden van de zon.
 • Verstevigt en versoepelt.
 • Brengt je huid in de best mogelijke conditie.
 • Reinigt en verfijnt je huid.
 • Zorgt voor een goed vochtregulatie van je huid.
 • Verfijnt de structuur van je huid, waardoor deze gladder aanvoelt.

 

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN:

 • Aloe Vera, dat je huid in een goede conditie brengt
 • Calendula Extract, reinigt je huid en verfijnt hem.
 • Abrikozenpittenolie vult het natuurlijke huidvet weer aan waardoor de huid gladder, steviger en stralender wordt.
 • Abrikozenzaadpoeder, dit poeder scrubt je huid.
 • Vitamine E, dat helpt bij de vochtbalans en geeft hem bescherming.
 • Kamille extract, wat helpt je huid te verstevigen en hem daarnaast ook soepel houd.
 • SPF 15, geeft bescherming tegen de zon.

 

Gebruiksaanwijzing:

Voor het beste resultaat gebruik je dit product dagelijks, s’morgens en s’avonds.

 

CLEANSING MOUSSE

Een reinigingscrème, die je aanbrengt met water. Neem een klein bolletje mousse uit je tube op je ene hand, neem een beetje water op je andere hand en meng dit totdat de mousse romig gaat schuimen. Ga hiermee over je huid om hem te reinigen, gewoon met je handen. Je huid droogt hierdoor niet uit, wordt zacht gereinigd en de talgproductie wordt NIET gestimuleerd. Verwijdert onzuiverheden maar verstoort de balans van je huid niet.

 

BALANCING TONER:

Maak je watje een beetje vochtig, leg je watje op de fles en verdeel ca 3 tot 4 druppeltjes lotion over het watje. Ga hiermee over je gezicht.
De lotion verwijderd de laatste restjes van de cleanser en onzuiverheden, en gaat daardoor verstopping van de porieën tegen.

 

OIL FREE MOISTERISER SPF 15:

Verdeel een klein bolletje crème (nog minder als een erwtje) crème aan over je gezicht. De crème zorgt voor goede vochtregulering en de SPF 15 beschermt je huid tegen de schadelijke invloeden van de zon.

 

EXFOLIATING GEL.

Neem een klein beetje gel uit te tube en breng dat aan op een vochtig gezicht. Met rondraaiende bewegingen (niet te hard poetsen) over je huid bewegen. De scrub verwijdert opgehoopt vuil uit de porieën en zorgt voor een frisse huid. Verwijdert ook de dode huidcellen. Gebruik de scrub niet vaker dan 2x per week.