www.schoonheidssalonjoelle.nl
Home » Blezi Skin Care (huidverzorging)

Blezi Skin Care (huidverzorgingslijn)

Blèzi Skin Care  

    

“You never get a second chance to make a first impression”

 

Een onvergetelijke eerste indruk maken? Met Blèzi Cosmetics gaat je dat zeker lukken! Blèzi Make-up zorgt dankzij het hoge kwaliteitsniveau en de innovatieve formules altijd voor een professionele finish.

Maar het beste make-up resultaat bereik je alleen op een perfect verzorgde huid.

Daarom introduceert Blèzi Cosmetics nu een nieuwe lijn verzorgingsproducten om je huid in topconditie te brengen en te houden: maak kennis met Blèzi Skin Care.

 

De unieke pluspunten van Blèzi Skin Care

 

Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten is het gelukt om een unieke cosmeceutische huidverzorgingslijn te ontwikkelen. De producten gaan verouderingsprocessen tegen en ondersteunen de huid in haar natuurlijke functies. Zo geef je op een makkelijke, snelle manier elke dag het beste aan je huid.

 

+ Anti-aging cocktail
Blèzi Skin Care onderscheidt zich van traditionele cosmetica door uitzonderlijk hoge percentages actieve natuurlijke ingrediënten en een grote hoeveelheid krachtige peptiden. Deze anti-aging cocktail is exclusief ontwikkeld door Blèzi Skin Care en levert voedende bestanddelen voor de gezondheid, vitaliteit en uitstraling van jouw huid.

 

+ Micromoleculaire structuur
Alle crèmes hebben een speciale micromoleculaire structuur. Daardoor kunnen ze doordringen in de diepere, levende huidlagen en zo de algemene conditie en kwaliteit van je huid fundamenteel verbeteren.

 


+ Stress protect
Elk product bestrijdt het probleem van vroegtijdige veroudering door negatieve invloeden van buitenaf en de stress van het hedendaagse leven. Zo behoud je een langdurig jong uitziende verschijning, zelfs als je een kwetsbare huid hebt. Blèzi Skin Care is zonder twijfel de beste investering voor je huid!

 

+ Advies op maat
De producten van Blèzi Skin Care worden uitsluitend verkocht via de speciaal opgeleide Blèzi distributeurs. Zij geven je individuele aandacht, service en advies op maat, zodat je als klant de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient! Neem voor een persoonlijk advies contact op met de Blèzi distributeur bij jou in de buurt.